Ministrul Agriculturii anunță că România cumpără fabrica de zahăr de la Luduș

109
Ministrul Agriculturii anunță că România cumpără fabrica de zahăr de la Luduș - ministruagricultura-1653579194.jpg
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Chesnoiu, a anunţat, joi, că a fost constituită echipa de negociere pentru preluarea fabricii de zahăr de la Luduş, iar statul va cumpăra fabrica în parteneriat cu fermierii.

Adrian Chesnoiu, a avut o nouă întâlnire oficială cu managementul companiei Tereos România pentru a prezenta echipa de negociere constituită prin ordin de ministru la nivelul MADR şi pentru a stabili calendarul privind preluarea fabricii de zahăr de la Luduş, judeţul Mureş.


„Vă transmit angajamentul ferm al statului român de a duce la bun sfârşit acest proces. Este nevoie să inventariem bunurile, activele, să demarăm auditurile necesare, precum şi elaborarea documentelor aferente, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare. Cumpărăm fabrica pentru a produce zahăr, în parteneriat cu fermierii. Ne dorim să reluăm cât mai repede ciclul de producţie şi activitatea în fabrică, mai ales în contextul internaţional al pieţei zahărului”, a declarat ministrul Chesnoiu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5517 secunde