Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, se află în vizită oficială în Franţa

88
Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, se află în vizită oficială în Franţa - tilvar-franta-1687180665.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr se află, de luni până miercuri, în vizită oficială în Franţa, la invitaţia omologului său, Sebastien Lecornu, transmite MApN.

Potrivit sursei citate, agenda oficialului român include, pe lângă convorbirile bilaterale planificate cu ministrul Lecornu, şi participarea la conferinţa cu tema European Air and Missile Defence, un important eveniment organizat de ministerul francez al Apărării la Paris, la care vor lua parte un număr însemnat de miniştri ai apărării şi înalţi oficiali din ţările aliate şi partenere.

De asemenea, la invitaţia părţii franceze, ministrul român al Apărării va vizita Salonul Aeronautic de la Le Bourget. La acest eveniment, la care sunt înregistraţi peste 2.400 de expozanţi reprezentând industria de apărare din 49 de ţări, oficialul român va vizita principalele standuri ale companiilor româneşti prezente, precum Aerostar, ale expozanţilor din industria de apărare franceză precum Naval Grup sau MBDA, ale celorlalte ţări reprezentative europene, cât şi din regiunea Asia-Pacific şi Orientul Mijlociu.

În marja evenimentului aviatic, oficialul român va avea întrevederi cu omologul israelian, Yoav Gallant, cu comandantul Comandamentului Aerian Aliat, general James B. Hecker, precum şi cu o serie de reprezentanţi ai celor mai importante firme din industria de apărare care expun la Salonul Aeronautic din Franţa, mai precizează reprezentanţii ministerului român.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.49 secunde