Ministrul Angel Tîlvăr, vizită oficială în Republica Moldova

359
Ministrul Angel Tîlvăr, vizită oficială în Republica Moldova - tilvar-moldova-2-1683136197.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Angel Tîlvăr a afirmat, după întâlnirile avute cu preşedintele şi premierul Republicii Moldova, că, în calitate de ministru al Apărării Naţionale, a fost şi va fi mereu un promotor al dialogului direct şi permanent cu autorităţile din ţara vecină.

Potrivit unui comunicat al MApN transmis, miercuri în cadrul vizitei oficiale pe care o efectuează în Republica Moldova, ministrul Tîlvăr a avut, marţi, întrevederi oficiale cu preşedintele Maia Sandu, la sediul Preşedinţiei Republicii Moldova, şi cu Dorin Recean, prim-ministrul Republicii Moldova, la Casa Guvernului din Chişinău.

Agenda discuţiilor cu cei doi înalţi demnitari a cuprins aspecte referitoare la dezvoltarea relaţiilor de cooperare între ministerele apărării de la Bucureşti şi Chişinău, precum şi teme referitoare la securitatea în regiunea Mării Negre şi la sprijinul acordat de România parcursului european al Republicii Moldova, menţionează sursa citată.

În cadrul întrevederii cu Maia Sandu, ministrul Angel Tîlvăr a evidenţiat nivelul excelent al colaborării bilaterale în domeniul apărării, cu accent pe instruirea în comun a militarilor celor două armate şi pe învăţământul militar.

Oficialul român a subliniat că liniile de comunicare sunt deschise pentru dialogul direct, atât la nivelul miniştrilor, cât şi la cel al şefilor apărării, ceea ce optimizează şi mai mult comunicarea şi oferă oportunităţi de consolidare a colaborării dintre cele două ministere. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5415 secunde