Primăria Năvodari înlocuieşte pompele de canalizare menajeră din zona Mamaia Nord

313
Primăria Năvodari înlocuieşte pompele de canalizare menajeră din zona Mamaia Nord - navodari-promenada-1683118082.jpg
Administraţia locală din oraşul Năvodari continuă proiectele care sunt în implementare. În aceste zile, Primăria Năvodari se ocupă de problema deversărilor de dejecţii din zona Mamaia Nord.

Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, merge zilnic pe teren pentru a supraveghea lucrările prestate de către muncitori.

„Rezolvăm problema deversărilor de dejecții de pe Promenadă.

Împreună cu echipe de intervenții, personal de la RAJA și dezvoltatori imobiliari din zona de litoral, astăzi (n.r. miercuri) am început lucrările pentru înlocuirea pompelor de canalizare menajeră din zona de Promenadă. Au fost achiziționate pompe noi care le vor înlocui pe cele vechi, care nu mai funcționau de multă vreme la capacitate optimă.

O echipă de la RAJA se ocupă de automatizarea noilor pompe.

De asemenea, o parte din consumatorii racordați la sistemul de canalizare au fost redistribuiți către alte rețele din zonă astfel încât presiunea pe zona de Promenadă să scadă. Aceste măsuri, împreună cu asistența oferită de RAJA, vor rezolva problema refulării dejecțiilor din canalizare menajeră în zona de Promenadă - Mamaia Nord”, a transmis Florin Chelaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2989 secunde