Ministrul Tîlvăr: "Vom continua să asigurăm sprijin politic, economic şi umanitar Ucrainei"

164
Ministrul Tîlvăr:

Articole de la același autor

România va continua să sprijine Ucraina oricât va fi necesar pentru a-şi proteja suveranitatea şi integritatea teritorială, a declarat ministrul apărării naţionale, Angel Tîlvăr.

Potrivit unui comunicat transmis de MApN, ministrul apărării naţionale a avut o întrevedere cu omologul din Ucraina, Oleksii Reznikov, aflat pentru prima oară în vizită oficială în România, cu ocazia participării la prima conferinţă despre securitatea la Marea Neagră organizată în cadrul Platformei Internaţionale Crimeea.

În cadrul întâlnirii, ministrul român a condamnat, în termenii cei mai fermi, războiul de agresiune declanşat ilegal şi nejustificat de Federaţia Rusă împotriva Ucrainei, soldat cu uciderea a numeroşi civili şi cu distrugerea infrastructurii critice în multe regiuni ale ţării vecine, arată MApN.

„Voinţa Ucrainei şi a ucrainenilor în acest al doilea an de război este remarcabilă, suntem şi vom fi mereu alături de acest popor în lupta sa de eliberare a teritoriului şi populaţiei proprii”, a afirmat ministrul Tîlvăr la întrevederea oficială.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1209 secunde