Ministrul Daniel Cadariu vine ASTĂZI în vizită la Constanţa şi Mangalia

711
Ministrul Daniel Cadariu vine ASTĂZI în vizită la Constanţa şi Mangalia - ministruturismconstanta-1654188240.jpg
Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, va susține o conferință de presă vineri, 3 iunie a.c., ora 12:00, la sala Viena a hotelului Iaki din stațiunea Mamaia, județul Constanța, cu scopul de a promova și susține activitățile turistice de pe litoralul românesc, desfășurate în noul sezon estival.

Conferința de presă este precedată de o ședință de lucru cu autoritățile locale și operatorii economici din turism care își desfășoară activitatea în zona de nord a litoralului românesc.

După susținerea conferinței de presă, ministrul Constantin-Daniel Cadariu, însoțit de prefectul județului Constanța Silviu-Iulian Coșa, deputatul Bogdan-Iulian Huțucă, senatorul Septimiu Bourceanu, deputatul Marian Cruşoveanu și directorul general al Administrației Bazinale Apele Române Dobrogea Litoral Hristu Uzun, va vizita plajele extinse din stațiunea Mamaia și Palatul Reginei Maria.

Ulterior, ministrul va fi prezent la Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” din Constanța, unde va discuta împreună cu inspectorul școlar general Sorin Mihai și directorul școlii Semra Curtomer despre oferta educațională și importanța învățământului dual în formarea profesioniștilor din turism.

În cea de-a doua parte a programului, demnitarul se va deplasa spre Mangalia, unde, alături de prefectul județului Constanța Silviu-Iulian Coșa, primarul municipiului Mangalia Cristian Radu și viceprimarul municipiului Mangalia Dragoș Angelescu, va vizita portul turistic. În continuare, va fi prezent la o nouă ședință de lucru cu autoritățile locale și operatorii economici care își desfășoară activitatea în partea de sud a litoralului românesc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2903 secunde