Primarul Cristian Radu avertizează că va mări amenzile pentru cei care nu menţin curăţenia

299
Primarul Cristian Radu avertizează că va mări amenzile pentru cei care nu menţin curăţenia - mangaliaamenzi-1654188177.jpg
Primăria municipiului Mangalia implementează proiecte de hotărâri prin care să înfrumuseţeze oraşul şi să le facă viaţa mai bună cetăţenilor.

Chiar şi în aceste condiţii, în rândul localnicilor, există oameni care nu preţuiesc eforturile făcute de administraţia locală. Aceştia aruncă deşeuri peste tot prin oraş, distrug mobilierul urban şi neglijează spaţiile verzi.

Legat de acest subiect, primarul din Mangalia, Cristian Radu, a ţinut să transmită un mesaj pe pagina sa personală de Facebook prin care a avertizat că va propune mărirea amenzilor pe viitor.

„Odată cu implementarea proiectelor pe fonduri europene și modernizarea orașului, am sperat că toți cetățenii vor face un efort pentru a păstra ce se face frumos. Din păcate, în rândurile noastre există și oameni mai puțin civilizați, care distrug, fură, aruncă mizeria pe unde apucă bătându-și joc de toți locuitorii de bună-credință din oraș.

Deși poliția locală a aplicat numeroase sancțiuni contravenționale, probabil din cauza cuantumului mic al amenzilor, comportamentul antisocial al acestor indivizi continuă. Din acest motiv, intenționez să propun Consiliului Local majorarea valorii amenzilor până la maximul permis de lege. Nu mi-am dorit niciodată o astfel de măsură, dar se pare că nu avem altă soluție pentru a putea avea un oraș curat și civilizat”, a transmis Cristian Radu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5129 secunde