Şedinţă de lucru convocată de primarul din Mangalia, Cristian Radu

134
Şedinţă de lucru convocată de primarul din Mangalia, Cristian Radu - mangaliasedintalucru2-1653328740.jpg

Articole de la același autor

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat o şedinţă de lucru în cadrul căreia s-au dezbătut mai multe probleme importante ale oraşului pe care acesta îl administrează.

Este vorba, printre altele, despre igienizarea unor terenuri din Mangalia, problema câinilor maidanezi şi în general menţinerea curăţeniei în oraş.


„Am convocat o ședință de lucru cu responsabilii în gestionarea domeniului public pentru a solicita mai multă fermitate în aplicarea măsurilor administrative. Deși lucrăm de câteva luni, în vederea pregătirii orașului și stațiunilor pentru sezonul estival, am constatat că unii proprietari de terenuri le lasă, în continuare, neîngrijite. În aceste cazuri, am solicitat poliției locale să aplice sancțiuni drastice. De asemenea, vom lua măsuri și împotriva celor care aruncă gunoiul la întâmplare, pe lângă tomberoane sau pe stradă, generând, astfel un aspect dezolant al orașului. Gestionarea câinilor fără stăpân, veniți (ca să nu zic aduși) din localitățile limitrofe, este dificilă și costisitoare pentru municipalitate, dar din păcate există și localnici care își lasă animalele nesterilizate libere pe străzi. Fac apel și pe această cale să înceteze cu această practică, altfel vom aplica sancțiunile legale. Sunt convins că putem avea, cu toții, spiritul civic și acel grad de civilizație de care este nevoie pentru a menține orașul curat, comparabil cu orice altă localitate turistică din vestul Europei. Responsabilitatea unui oraș îngrijit este a noastră, a tuturor!”, a transmis Cristian Radu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3875 secunde