Ministrul Stelian Ion: „Proiectul de desfiinţare a SIIJ va merge în Parlamentul României”

317
Ministrul Stelian Ion: „Proiectul de desfiinţare a SIIJ va merge în Parlamentul României” - desfiintareissjstelianion-1613760761.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a reuşit să obţină o „victorie” în ceea ce priveşte desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

Propunerea sa a fost adoptată de Guvernul României şi va merge în Parlament.

Constănţeanul Stelian Ion a ţinut să scrie câteva cuvinte pe contul său personal de Facebook în legătură cu acest subiect.

„Propunerea de desființare a SIIJ a fost adoptată de Guvern și va merge în Parlament. Desființarea SIIJ este un gest de normalitate, pentru că SIIJ este un eșec. O astfel de structură nu își are locul într-o democrație a Uniunii Europene. Dincolo de interesele ascunse în spatele înființării sau menținerii acestei structuri, dincolo de discuțiile purtate cu patos, pe ton apăsat, rămân faptele obiective: SIIJ este eșec. În definitiv, justiția nu este despre magistrați, ci este în primul rând despre oameni. De aceea în perioada următoare trebuie să concentrăm discuția pe calitatea actului de justiție. Justiția e un serviciu public, nu mai este o zeiță. Ea trebuie să coboare cu picioarele pe pământ printre muritori și să rezolve ceea ce poate și trebuie să rezolve”, a scris Stelian Ion pe Facebook.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6188 secunde