"Monarhia nu e o amintire, ar putea fi și un proiect"

2263
2
Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că monarhia nu e o amintire și ar putea fi și un proiect, ce ar putea deveni realizabil dacă există consens politic și al liderilor de opinie. 
"Evident că o revenire la monarhie nu se poate face decât pe baza unui consimțământ, a unui sprijin popular majoritar. E greu să gândești acest lucru ca posibil, dar eu am spus cu vreo trei ani în urmă — când nu era așa de la modă (...), am spus că monarhia nu e o amintire, ar putea fi și un proiect. Cum îl văd eu realizabil? Eu îl văd realizabil la o adică în momentul în care există un consens în poziții cheie din câmpul politic, din câmpul directorilor de opinie, de a discuta, de a pregăti dezbaterea unei astfel de probleme. În ce mă privește, și ca lider politic de partid acum și eventual președinte aș face tot ce pot ca o asemenea discuției să se poată purta, ca oamenii să fie perfect informați și să facă o alegere", a declarat Crin Antonescu, citat de Agerpres.


Comentează știrea

regele
19 mai 2014
monarhia

Ambele variante sunt necastigatoare. Nick tu presedinte, nici altul rege. Dormi linistit.

Hermes Kelly Bag Fake
30 octombrie 2014
Hermes Kelly Bag Fake

"Monarhia nu e o amintire, ar putea fi și un proiect" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Hermes Fake Bag Hermes Kelly Bag Fake http://gedenlines.com/UserFiles/Image/hermes-handbag/hermes-kelly-bag-replica-australia-273.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3308 secunde