PNL fuzionează prin absorbție cu Partidul Popular

132
1
PNL fuzionează prin absorbție cu Partidul Popular - 20130306crinantonescu9rsz1393431-1400253989.jpg
Delegația Permanentă a PNL a votat azi fuziunea prin absorbție cu Partidul Popular, a anunțat președintele liberalilor, Crin Antonescu.


"Delegația Permanentă a PNL a votat fuziunea prin absorbție cu Partidul Popular condus de domnul președinte Caraș, un partid de dreapta, un partid al cărui program e concentrat în special în zona agricolă, zootehnică. Este un partid de fermieri, un partid care vine nu doar să întărească rândurile noastre, dar vine să întărească și această componentă, această preocupare a PNL pentru ca zona agricolă și zootehnică de dezvoltare a României pe următorii ani să capete cu adevărat o prioritate", a spus Antonescu, într-o conferință de presă, citează Agerpres. Potrivit lui Antonescu, liderul Partidului Popular, Costel Caraș, va avea în PNL funcția de vicepreședinte la nivel național.


El a adăugat că, urmare a fuziunii, 30.000 — 40.000 de membri ai Partidului Popular vor trece în rândul PNL, dar a precizat că "potențialul" pe care acest partid l-ar putea aduce este de peste 1 milion de voturi.




Comentează știrea

gabi
17 mai 2014
fuziune

Cea mai inteligenta miscare a PNL din ultima vreme - fireste, dupa cea de iesire din USL-ul controlat de PSD. Unificarea Dreptei romanesti doar sub sigla PNL, prin absorbtie - ca sa moara dusmanii de necaz!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1264 secunde