Ioan Oltean: "PNL ar trebui să fie principalul partener al PDL, după 25 mai"

262
Ioan Oltean:

Articole de la același autor

Partidul Democrat Liberal va fi preocupat să realizeze, după alegerile europarlamentare, asocieri politice care să-i permită câștigarea alegerilor prezidențiale, a declarat vicepreședintele democrat-liberal Ioan Oltean. 


"Indiscutabil, în data de 26 mai, PDL va fi preocupat să gândească și să propună, să promoveze și să realizeze asocieri politice care să-i permită câștigarea alegerilor în toamna anului acesta și sigur că principalul nostru partener în acest proiect ar trebui să fie și ne gândim să fie PNL. Însă vor conta foarte mult în această construcție politică rezultatele electorale ale fiecărei formațiuni politice", a spus Oltean. 


Vicepreședintele PDL a mai adăugat că Partidul Democrat Liberal nu va respinge niciun fel de construcție din care să nu facă parte și Partidul Național Liberal, și Partidul Mișcarea Populară, și Forța Civică, și toate partidele de dreapta, și toate partidele care doresc ca în toamnă să fie la Cotroceni un reprezentant al dreptei, și nu Victor Ponta. 


În opinia sa, ideal ar fi ca forțele politice de dreapta să depășească interesul de grup și orgoliile de partid și să aibă un candidat unic. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4496 secunde