Moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, dezbătută în Parlament

165
Moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, dezbătută în Parlament - fb1a53251024x683-1695049239.jpg
UPDATE ORA 17.35 Vetuţa Stănescu (PNL): Sănătatea nu trebuie transformată în trambulină pentru atacuri politice; moţiunea pe sănătate - o capcană


Deputatul PNL Vetuţa Stănescu a declarat, luni, că sănătatea nu trebuie transformată în "trambulină pentru atacuri politice" şi le-a solicitat deputaţilor să nu voteze moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila.


UPDATE ORA 17.28 Cameră/moţiune/Wiener (USR): Nenorocirea României e că PNRR a ajuns să fie implementat de PSD şi PNL


Deputatul USR Adrian Wiener a afirmat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că "nenorocirea României" este că PNRR, un proiect de ţară, a ajuns să fie implementat de PSD şi PNL - partide "eviscerate ideologic".


UPDATE ORA 17.26 Rafila: Moţiunea este un rezumat al postărilor de pe Facebook ale unei persoane


Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, luni, că moţiunea depusă la Parlament împotriva sa este rezumatul unor postări de Facebook ale unei persoane care "nu este nici medic şi nu are niciun fel de experienţă în conducerea unităţilor medicale".


UPDATE ORA 17.21 Florin Buicu (PSD): Moţiunea USR împotriva lui Alexandru Rafila este absolut penibilă


Deputatul PSD Florin Buicu a declarat luni că moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Sănătăţii este "absolut penibilă", iar depunerea acestui text este doar un "demers politicianist".


ORA 16.12 Camera Deputaţilor: A început dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila


Camera Deputaţilor a început, luni, dezbaterea asupra moţiunii simple împotriva ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit Agerpres.


Moţiunea simplă, intitulată "Ministrul Rafila - turistul leneş şi cinic care lasă România fără spitale", este semnată de 56 de deputaţi USR şi ai partidului Forţa Drepte


Şedinţa este condusă de preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis.


Textul moţiunii este citit de deputatul USR Tudor Pop.


Votul asupra moţiunii simple urmează să fie dat miercuri de deputaţi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4881 secunde