Muftiul Iusuf Muurat condamnă atentatele sângeroase din Paris

300
Muftiul Iusuf Muurat condamnă atentatele sângeroase din Paris - iusufmuuratmuftiucultulmusulman5-1447602693.jpg

Articole de la același autor

Șeful Cultului Musulman din România, muftiul Iusuf Muurat, în numele întregii comunități musulmane din țară, își exprimă tristețea fără seamăn pentru actul sângeros de o cruzime inimaginabilă și își manifestă profunda compasiune transmițând condoleanțe Ambasadei Republicii Franceze în România.

Totodată, comunitatea musulmană din România transmite că deplânge manifestările sângeroase ce au rezultat în urma unor atacuri teroriste fără precedent provocate "de așa-ziși musulmani, în virtutea unei false credințe ce nu are nimic de a face cu Islamul așa cum a fost el propovăduit de Profetul Muhammed (Pbuh), în numele Lui Allah".

"Aceste evenimente dramatice întreprinse cu instrumentele unui fanatism ce nu poate fi justificat de nicio cauză și cu cruzimea ce nu are nicio legătură cu religia islamică sunt dovada limpede că cei care le provoacă nu pot fi recunoscuți în lumea civilizată drept frați de confesiune musulmană, conform preceptelor religioase pe care noi le practicăm, în concordanță cu învățăturile Coranului și relatările Profetului Muhammed (Pbuh). Islamul interzice ferm uciderea oricărui suflet, iar religia noastră, mai presus de orice, este împotriva oricărei vărsări de sânge. Astfel, condamnăm ferm asemenea atentate la natura ființei umane. Drept urmare, condamn aceste acte de terorism și adresez condoleanțe familiilor îndoliate și poporului francez și mă rog în continuare bunului Allah să ne binecu-vânteze și să ne protejeze țara, România, și poporul nostru tolerant și iubitor de pace. Amin!", a transmis muftiul Iusuf Muurat, prin intermediul unui comunicat de presă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9467 secunde