Nicolae Ciucă: "Pe baza evaluărilor, o parte dintre miniştrii PNL se vor regăsi în noul Cabinet"

171
Nicolae Ciucă:

Articole de la același autor

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi că în noul Cabinet se vor regăsi, pe baza evaluărilor, o parte dintre miniştrii liberali, iar pentru celelalte poziţii vor fi făcute propuneri.

„Nu este vorba de eşalonul unu sau eşalonul doi, sunt miniştri care şi-au desfăşurat activitatea în Guvernul pe care l-am condus. Pe baza evaluărilor, parte dintre ei se vor regăsi şi în noul Cabinet, iar pentru celelalte poziţii, la nivelul partidului vom veni cu propuneri care pot fi votate şi aprobate în Biroul Politic, astfel încât să avem acea nominalizare a miniştrilor care au profesionalismul necesar pentru a putea să îndeplinim obiectivele din programul de guvernare”, a precizat Ciucă, după ce a fost validat în funcţia de preşedinte al Senatului.

Întrebat despre posibilitatea ca un independent să ocupe funcţia de ministru al Justiţiei, în persoana lui Bogdan Mateescu, fost preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Ciucă a afirmat că deocamdată sunt discuţii în acest sens, menţionând despre el că este un profesionist.

„Este vorba despre o persoană care deocamdată este în discuţie, este în analiză şi dacă ne uităm la CV-ul domniei sale, vedem că discutăm despre un profesionist care a fost preşedintele CSM, ca atare trebuie să mergem mai departe pe parcursul pe care România s-a încadrat foarte bine după ce nu mai avem aplicat MCV-ul şi trebuie să ne menţinem în această linie de modernizare şi de menţinere a independenţei justiţiei în România”, a punctat Ciucă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3737 secunde