Asfaltările în comuna Mihail Kogălniceanu continuă. Etapa a II-a se apropie de final

259
Asfaltările în comuna Mihail Kogălniceanu continuă. Etapa a II-a se apropie de final - kogalniceanu-asfaltare-1686678714.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile locale din comuna Mihail Kogălniceanu transmit că proiectele demarate pe raza localității se desfășoară conform graficelor.

Astfel, etapa a II a la proiectul de asfaltare se aproie de final. Primarul Ancuța Belu apreciază că în maxim trei săptămâni vor încheia proiectul. La acest moment, pe anumite tronsoane se toarnă stratul al doilea de asfalt.

În cadrul celei de-a II a etape, a proiectului finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, primăria Mihail Kogălniceanu a început lucrările de asfaltare a patru drumuri comunale.

„Perioada de execuție a lucrărilor este de șase luni, de la data emiterii ordinului de începere. Finanțarea proiectului este asigurată de Programul Național de Investiții Anghel Saligny și se ridică la suma de 5.077.243,37 lei. Valoarea totală a contractului este de 6.679.364,45 lei și cuprinde patru străzi, cu o lungime totală de aproximativ trei kilometri. Străzile vizate: Nicolae Bălcescu – 814 metri, Transilvaniei – 806 metri, Dorobanți – 798 metri, și Daciei – 545 metri sunt parte din rețeaua de drumuri a localității Mihail Kogălniceanu”, a precizat primarul Ancuța Belu.

„Prin acest proiect dorim să îmbunătățim calitatea infrastructurii rutiere și să oferim un mediu mai confortabil pentru locuitorii noștri. Vom avea străzi modernizate, mai sigure și mai accesibile, ceea ce va contribui și la dezvoltarea economică și socială a localității noastre”, a completat primarul localitatii Mihail Kogalniceanu, Ancuța Belu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4938 secunde