Gala Femeilor Liberale, un eveniment de excepţie organizat de doamnele din PNL Constanţa

1576

Articole de la același autor

Organizația Femeilor Liberale, Filiala Constanța, a organizat, sâmbătă, la un restaurant din Constanţa, un eveniment special pentru doamnele din județ, tradiție reluată după anii de pandemie.

De la acţiune nu au lipsit nici cei mai de seamă liberali de la malul mării, în speţă, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, primarul Constanței, Vergil Chițac, viceprimarul Constanţei Ionuț Rusu, secretarul de stat în Ministerul Energiei, George Niculescu, primari din județul Constanța: Vasile Delicoti (Poarta Albă), Liviu Negoiță (Cernavodă), Iulian Soceanu (Techirghiol), deputații Mircea Banias şi Marian Crușoveanu, senatorul Septimiu Bourceanu, dar și inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanța, Sorin Mihai. Totodată, a fost prezent şi prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa.

În deschiderea evenimentului a luat cuvântul medicul Adriana Câmpeanu, președintele Organizației Județene de Femei a PNL Constanța.

„Am astăzi onoarea și bucuria să deschid acest eveniment special din două motive, pentru că, în primul rând, celebrăm femeia și în al doilea rând celebrăm excelența femeilor în diverse domenii. Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi la acest eveniment. Doamnelor, nu uitați, fiecare dintre noi suntem o comoară în familie, la locul de muncă și pentru societate“, a spus Adriana Câmpeanu.



A urmat festivitatea de premiere a unor femei cu performanțe deosebite în diferite domenii de activitate, singura dintre acestea care are şi calitatea de membru PNL fiind primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Belu.

„Felicitări Organizației de Femei pentru pregătirea evenimentului inedit Gala Femeilor Liberale. La acest eveniment, îmi revine misiunea plăcută de a oferi colegei noastre, Anca Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, unul dintre premii. În activitatea sa publică, a demonstrat că cel mai frumos argument în politică îl reprezintă proiectele realizate, mai ales cele prin care schimbi viața unei comunități. Îi mulțumesc pentru colaborarea strânsă, respectul și susținerea reciprocă pe care o avem încă din momentul în care am intrat în politică. Sunt mai bine de 10 ani de colaborare exemplară. Îi doresc succes în tot ce mai are de realizat pentru oamenii din comuna sa, pe care îi îndrăgește din toată inima!”, a spus preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.



„Mă simt flatată de acest premiu. Este adevărat că este o recunoaștere a meritelor de-a lungul timpului, atât în PNL, cât și în administrația locală. Nu este numai munca mea, este munca unei întregi echipe pe care o am în spate, este munca tuturor colegilor din primăria Mihail Kogălniceanu, este susținerea prietenilor și, nu în ultimul rând, a familiei și, de ce nu, cred că o să le mulțumesc și celor care mă îndrăgesc mai puțin, pentru că datorită lor a trebuit să demonstrez și să învăț să nu greșesc. Ca un sfat pentru domnul președinte este să susțină și să ofere posibilitatea cât mai multor femei să se implice atât în cadrul organizației PNL, cât și în administrația publică”, a declarat Ancuţa Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu.





„Îmi doresc ca în PNL să fie mai multe femei”

A urmat primarul Constanţei, Vergil Chiţac, care i-a înmânat cu onoare şi bucurie profesorului universitar Marina Cap-Bun, de la Universitatea „Ovidius“, premiul pentru rezultate notabile obținute în activitatea profesională. Edilul a avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia, spunând că demonstrează în fiecare zi că marea performanță se poate atinge doar dacă ești implicat cu adevărat în ceea ce faci.



„Sunt încântat că am această ocazie de premiere. Știu că în rândul femeilor liberale s-a declanșat și competiția electorală, motiv pentru care urez succes tuturor. Nu aș fi de acord cu doamna primar Anca Belu, care spunea că politica ar fi mai mult adresată bărbaților. Cred că după performanța și prestațiile doamnei prim-ministru britanic Margaret Thatcher e greu să mai spună cineva în momentul de față că politica este apanajul bărbaților. Eu îmi doresc ca în PNL să fie mai multe femei și cred că ar fi mai mult echilibru“, a transmis primarul Vergil Chițac.



La rândul său, senatorul Septimiu Bourceanu a înmânat un premiu Mihaelei Ichim, președintele Consiliului Director al THR Marea Neagră.

„Mihaela Ichim este specialistul care a arătat că poate să transforme un domeniu ca economia din ceva aparent greu în ceva plăcut, este omul de la care am învățat multe și cu care m-am sfătuit atunci când aveam nevoie de o opinie avizată. De aceea, faptul că, astăzi, i-am înmânat premiul pentru o carieră de succes în cadrul Galei Femeilor Liberale a reprezentat atât o onoare, cât și o bucurie. Felicitări, Mihaela Ichim! Felicitări tuturor celor care au fost premiate astăzi, dar și colegelor mele de la OFL Municipiul Constanța și OFL Județul Constanța”, a spus Septimiu Bourceanu.



În cadrul galei au mai fost premiate: dr. Doina Tofolean – decanul Facultății de Medicină din Constanța; Amalia Niță – campioană europeană la box; Meriam Mambet – antreprenor; Ghiulfer Predescu - jurnalist; Daniela Vlădescu – managerul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța; Maria Magiru – directorul Muzeului de Artă Populară din Constanța; prof. Anamaria Ciobotaru – directorul Colegiului Național Pedagogic Constantin Brătescu din Constanța.

De asemenea, în cadrul evenimentului au luat cuvântul trei doamne parlamentar, candidate la șefia Organizației de Femei Liberale: Diana Morar – deputat, Cristina Trăilă – deputat, Nicoleta Pauliuc – senator.



Evenimentul a continuat cu un concert susținut de Ana și Monica Odagiu, ansamblul folcloric dobrogean și ansamblul grecesc.  





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4165 secunde