Noii miniștri ai Guvernului Cioloș vor fi învestiți astăzi

208
Noii miniștri  ai Guvernului Cioloș vor fi învestiți astăzi - noiiministriaiguvernuluiciolos-1467822609.jpg

Articole de la același autor

Propunerile de numire a celor patru noi miniștri - la Educație, Transporturi, Comunicații și Departamentul pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni - au ajuns la Administrația Prezidențială, urmând ca ceremonia de învestitură să aibă loc astăzi.

"Administrația Prezidențială confirmă primirea propunerilor pentru cei patru miniștri, ceremonia depunerii jurământului de învestitură în funcție urmând să aibă loc joi, la ora 17,00", au precizat, ieri, reprezentanți ai Președinției.

Premierul Dacian Cioloș a anunțat marți că ministrul Transporturilor, Dan Costescu, ministrul Comunicațiilor, Marius Bostan, ministrul Educației, Adrian Curaj, și ministrul delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, Dan Stoenescu, au fost schimbați din funcție.

"După o perioadă de pregătire, Gu-vernul intră într-o etapă nouă, aceea a livrării rezultatelor. Am decis să operez câteva schimbări în Guvern", a declarat Cioloș la Palatul Victoria.

Ulterior, premierul a anunțat că la Educație îl propune pe Mircea Dumitru, la Transporturi pe Sorin Bușe, la Departamentul pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni pe Maria Ligor, iar la Ministerul Comunicațiilor va fi numit interimar șeful Cancelariei premierului, Dragoș Tudorache. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0003 secunde