Orban îl înlocuiește pe Scutaru la șefia deputaților liberali

61
Orban îl înlocuiește pe Scutaru la șefia deputaților liberali - orban-1418986631.jpg
Deputatul PNL Ludovic Orban va fi, începând de astăzi, lider al deputaților liberali în locul lui George Scutaru, care și-a dat demisia din Parlament.

La nivelul grupului parlamentar, s-au operat două înlocuiri. În locul meu, începând de astăzi (n.r.-vineri), lider al grupului va fi Ludovic Orban, iar în locul deputatului Mircea Roșca, vicelider va fi deputatul Mircea Dolha", a anunțat, în plenul Camerei, Scutaru.

Deputatul PNL George Scutaru și-a dat astăzi demisia din Parlament, el urmând să preia funcția de consilier pe probleme de securitate al președintelui Klaus Iohannis.

Potrivit Agerpres, în ceea ce-l privește pe deputatul Mircea Roșca, fost vicelider al grupului PNL din Cameră, acesta rămâne în arest, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a admis marți propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de DNA Ploiești.

Mircea Roșca este cercetat pentru trafic de influență într-un dosar în care mai sunt vizați vărul acestuia, Adrian Rotilă, de asemenea în arest preventiv, dar și președintele PNL Azuga, Gabriel Popescu, aflat sub control judiciar, aceștia din urmă fiind acuzați de cumpărare de influență și dare de mită. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6221 secunde