Democrat-liberalii constănțeni au decis:

Organizațiile PD-L care au obținut sub 10% la europarlamentare vor fi dizolvate

1247
Democrat-liberalii constănțeni au hotărât, în ședința de vineri a Biroului Permanent Județean, ca filialele PD-L din județ care au obținut un scor de sub 10% la alegerile pentru Parlamentul European din 7 iunie să fie dizolvate. Decizia a fost luată în cadrul unei analize făcute de BPJ cu privire la rezultatele, la nivel județean, pe care pedeliștii le-au scos la europarlamentare. Dintre filialele PD-L care au "marcat" un procent de sub 10% le amintim pe cele din Mihai Viteazu, Crucea, Fîntînele, Topalu și Istria. În conformitate cu decizia de vineri a BPJ, birourile permanente locale din aceste localități vor fi dizolvate.
Potrivit unor surse din interiorul partidului, în ceea ce privește filialele care au înregistrat un scor între 10 și 20%, ele vor primi un avertisment, urmând să fie luate măsuri de reorganizare, acolo unde este posibil.
Totodată, de precizat este că, tot în cadrul ședinței de BPJ de vineri, a fost completată Comisia pentru Statut, Etică și Litigii a PD-L Constanța, structură din care, conform statutului, fac parte cinci membri. Concret, în actuala comisie se regăsesc Alexandru Maxim, Ionuț Anghel, Alexandru Sârcu, Paul Foleanu și Florian Constantin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5629 secunde