Pachete pentru pensionarii și persoanele cu handicap din Năvodari înainte de Paști

575

Articole de la același autor

Primăria orașului Năvodari continuă programul privind acordarea de pachete pentru pensionari, persoane cu venituri reduse și persoanele cu handicap cu domiciliul în localitate. Astfel, înaintea Paștelui, echipe deja formate vor asigura buna desfășurare a acestei activități.
În acest sens, primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei, a dat dispoziția pentru desfășurarea acțiunilor de acordare a pachetelor cu alimente înaintea Paștelui pentru persoanele defavorizate care au domiciliul în oraș.
"Primăria Năvodari acordă pachete tuturor persoanelor defavorizate din orașul Năvodari cu ocazia sărbătorilor de Paști 2012, în perioada 09-12.04.2012", precizează Matei. Administrația a stabilit ca acestea să fie distribuite din următoarele puncte: Casa de Cultură "Pontus Euxinus" pentru persoanele al căror nume de familie începe cu literele A - D, Casa Căsătoriilor pentru pensionarii al căror nume începe cu litera E - O. De asemenea, pensionarii al căror nume începe cu litera P - Z își vor putea primi pachetele cu alimente de bază înaintea Paștelui din incinta Club TSP Ecoterm. Mai mult, de la Cantina Socială, în perioada stabilită prin dispoziție de primar își vor putea ridica pachetele persoanele încadrate în grad de handicap, beneficiarii de ajutor social și persoanele care beneficiază de cantina socială.
Precizăm că un pachet conține o sticlă cu ulei, ouă, un pui și făină, toate alimente de bază necesare pe masa de sărbători.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5952 secunde