Palaz pleacă în control pe litoral

534
1
Palaz pleacă în control pe litoral - claudiupalaz-1310584598.jpg
Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a emis, ieri, ordinul de constituire a Comisiei de control a construcțiilor, a anexelor acestora, împrejmuirilor, precum și a oricăror alte spații utilizate în scop turistic, care sunt neîntreținute corespunzător și lăsate în paragină și care reprezintă amenințare pentru siguranța și starea de sănătate a cetățenilor. Din echipă fac parte specialiști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constan-ța, Inspectoratului Județean în Construcții Constanța și ai Gărzii de Mediu Constanța.
"Această comisie va verifica și sancționa corespunzător ope-ratorii de turism răspunzători de felul în care arată litoralul românesc, mai ales în zona de sud, unde imobile dobândite prin diverse oportunități sunt lăsate de izbeliște, oferind o imagine deloc atractivă pentru turiști. Acțiunile se vor derula pe tot parcursul sezonului estival, reprezentanții fiecărei instituții urmând să ia măsurile specifice prevăzute de lege, conform atribuțiilor care le revin, astfel încât să asigure desfășurarea în condiții optime a activităților turistice", menționea-ză prefectul Claudiu Palaz.

Comentează știrea

Mariana
14 iulie 2011
Intrebare

isi ia la controale si uniforma aia falsificata, cu care doreste sa para mai inalt si mai amenintator? oricum sa ia si mascatii cu el ca s-ar putea sa il atace vreo batranica

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3753 secunde