Sufletul distracției de pe litoral!

736
Sufletul distracției de pe litoral! - 1algida-1310579851.jpg

Pentru al treilea an consecutiv, plaja Algida din stațiunea Mamaia, zona Cazinou, concentrează atenția a sute de turiști. "În fiecare an ne străduim să aducem cât mai multe noutăți și să oferim cât mai multe surprize oamenilor care vin pe plaja Algida", ne declara ieri Cristi Mareș, reprezentant zonal, după show-ul celor doi "Factori" Răzvan și Dani.
Mâine, vedetele matinale ale Antenei 1 încheie cele două săptămâni de ședere pe nisipul când fierbinte, când umed, dar mereu călcat de sute de picioare fie în ritm dance, fie karaoke, fie al concursurilor organizate în direct.
Aceasta nu înseamnă că distracția se încheie o dată cu plecarea lor. Petrecerile și concursurile cu premii delicioase continuă pe plajă, de la răsăritul soarelui și până la apus.
Zilnic, plaja Algida oferă vizitatorilor săi jocuri inedite precum: fotbal pe apă, fusball, voley beach, "Muntele pe Apă", twister, "Gladiatorii", sumo, "Lemon Splash", toboganul Big Milk și multe, foarte multe surprize și cadouri. Participarea este gratuită, deschisă tuturor: există jocuri pentru toate vârstele și pe toate gusturile, se poate veni împreună cu familia, cu unul sau mai mulți prieteni sau individual - distracția este garantată în toate cazurile. Plaja cuprinde, de asemenea, și o zonă de relaxare cu șezlonguri de plajă și umbreluțe, unde participanții să își poată trage sufletul după o porție bună de joacă și pot savura una dintre delicioasele înghețate Algida și Napoca.
Una dintre atracțiile importante este "Mașina de zâmbete" Algida, un aparat unic în lume, care știe să citească pe chipurile oamenilor și să le evalueze bucuria după modul în care zâmbesc. Până în acest moment, "Mașina de zâmbete" a putut constata că bucuria oamenilor a fost de fiecare dată la maximum, înregistrând zâmbete-record, pe care le-a răsplătit cu multe înghețate.
După apusul soarelui, distracția continuă pe aceeași plajă cu jocuri X-box kinect proiectate pe un ecran gigant, proiecții de filme și karaoke.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3834 secunde