Parlamentarii Theodor Paleologu și Cristian Bodea, excluși din PNL

138
Parlamentarii Theodor Paleologu și Cristian Bodea, excluși din PNL - pnl-1466009103.jpg
Biroul Politic Național al PNL a decis, ieri, excluderea din partid a deputatului Theodor Paleo-logu și a senatorului Cristian Bodea, a declarat copreședin-tele liberal Alina Gorghiu.


"S-a discutat despre cele două excluderi, au fost supuse la vot. Cei doi colegi au fost excluși prin votul colegilor noștri și cam atât astăzi", a spus Alina Gorghiu, ieri, la finalul ședinței BPN al PNL.


Întrebată dacă decizia luată în BPN va trebui validată de Consiliul Național de Coordonare al PNL, copreședintele liberal a spus: "O validare în CNC se va face la momentul la care se va ține acest Consiliu Național. 


La momentul acesta votul a fost în Biroul Politic Național și propunerea va merge unde trebuie".


Ea a precizat că BPN nu are cum să revină asupra acestei decizii. "Biroul Politic Național, nu, dar Consiliul va fi suveran, nu știm ce se întâmplă acolo. Repet, regret că s-a ajuns la aceste concluzii", a spus copreședintele PNL.


Deputatul PNL Cezar Preda a cerut, zilele trecute, în ședința BPN excluderea din partid a deputatului Theodor Paleologu și a senatorului Cristian Bodea, ca urmare a declarațiilor pe care le-au făcut în contextul rezultatelor obținute de PNL la alegerile locale.


Cei doi au criticat public conducerea PNL și au cerut chiar schimbarea acesteia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3959 secunde