Paul Stănescu, de la PSD: „Premierul Cîţu vinde iluzii”

525
Paul Stănescu, de la PSD: „Premierul Cîţu vinde iluzii” - stanescudesprecitu-1620410588.jpg
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, afirmă că premierul Florin Cîţu s-a specializat să vândă iluzii la foc automat despre campania de vaccinare şi revenirea la normalitate, iar Guvernul a deprins un obicei foarte prost să dea responsabilităţi românilor, companiilor, administraţiilor locale, dar să nu ofere mai nimic în loc.

Stănescu a spus că România trebuie să-şi pună centura de siguranţă mult timp de acum încolo, pentru că revenirea la normalitate nu se va întâmpla la 1 iunie, aşa cum a anunţat Florin Cîţu.

„Optimismul premierului Cîţu nu este deloc molipsitor, ba din contră, este îngrijorător. S-a specializat să vândă iluzii la foc automat, despre campania de vaccinare, despre cât de bine merg negocierile privind alocarea fondurilor prin PNRR, despre cât de bună este starea economiei sau cum ne revenim la normalitate dacă ne vaccinăm. Cu toţii ne dorim să revenim la normalitate, însă acest lucru nu se va întâmpla de la 1 iunie, aşa cum a anunţat premierul. Normalitatea lui Cîţu nu va fi şi normalitatea românilor. România trebuie să-şi pună centura de siguranţă mult timp de acum încolo. Când lumea întreagă se pregăteşte să se adapteze virusului, noi ne pregătim să dăm timpul înapoi. Probabil, Comitetul de Vândut Iluzii patronat de Cîţu, acela care ne va spune cum vom ajunge noi la normalitate, îşi va face datoria şi va minţi din considerente politice. Nu de asta avem nevoie, ci de moderaţie”, a transmis liderul PSD într-un comunicat transmis redacţiei. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4943 secunde