În cadrul Colegiului Director de ieri,

PD-L a aprobat, în unanimitate, susținerea candidaturii lui Traian Băsescu

788
Colegiul Director Național al Partidului Democrat Liberal a aprobat în unanimitate susținerea candidaturii lui Traian Băsescu pentru un nou mandat de președinte, a anunțat ieri liderul PD-L Emil Boc.
"În luarea acestei decizii, PD-L a avut în vedere realizările din primul mandat ale președintelui care au vizat reforma statului și nu în ultimul rând modernizarea României", a declarat Boc.
În ceea ce privește speculațiile legate de o eventuală prezență a lui Traian Băsescu la Colegiul Director, Boc a afirmat că președintele nu a fost invitat și a precizat că, în conformitate cu Constituția, șeful statului nu poate activa în cadrul unui partid politic.
Întrebat dacă nu era necesară convocarea unei Convenții Naționale a partidu-lui pentru desemnarea candidatului la președinție, Boc a precizat că este suficientă decizia Colegiului Director. Pe de altă parte, însă, el nu a exclus posibilitatea unei Convenții în perioada următoare. De asemenea, liderul democrat-liberalilor a precizat că nu va exista o lansare a candidaturii lui Băsescu printr-o manifestare amplă organizată de PD-L.
"Nu-i timp de baloane și balonașe. Baloanele sunt roșii și sunt în altă parte. Noi avem treabă", a spus președintele PD-L.
Reamintim că președintele Traian Băsescu a anunțat sâmbătă, la Sânnicolau Mare, că va candida pentru un nou mandat de șef al statului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1395 secunde