PD-L Constanța va primi posturi de secretar de stat și de șef de agenție, în funcție de rezultatele ultimelor patru scrutine

1656
Liderul Organizației Județene a PD-L Constanța, Mircea Banias, a participat, ieri, la ședința Biroului Permanent Național al PD-L, context în care, susține Banias, președinților filialelor județene ale partidului li s-au adus la cunoștință criteriile în funcție de care li se vor propune mandate de secretari de stat, dar și fotolii de conducere ale agențiilor naționale. Astfel, conform declarațiilor senatorului democrat-liberal, aceste funcții vor fi decise în funcție de evaluarea activității fiecărei organizații județene în parte, "evaluare care va consta în media rezultatelor ultimelor patru alegeri din România, anume alegerile locale, alegerile generale, europarlamentarele și prezidențialele".
Potrivit explicațiilor lui Mircea Banias, "organizația de la Constanța este trasă în jos de rezultatul alegerilor locale, dar nu atât de cel pentru Consiliul Județean, cât de cel pentru Primărie". În ciuda acestui fapt, însă, liderul PD-L a declarat că speră ca democrat-liberalii de la malul mării să se situeze, totuși, în funcție de media rezultatelor, în prima jumătate a clasamentului. Pedeliștii de la Constanța ar putea primi un răspuns vizavi de câte posturi le revin peste o săptămână.
Nu în ultimul rând, în ceea ce privește modalitatea în care se vor derula alegerile interne în PD-L, liderul organizației constănțene a precizat că acest subiect a rămas deschis, urmând a fi discutat în ședința de BPN de săptămâna viitoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4712 secunde