PDL ar putea adopta culoarea verde în campanie

638
2
Vicepreședintele PDL, Elena Udrea, afirmă că partidul ar putea adopta o nouă culoare pentru campania electorală din 2012, cum ar fi cea verde, pentru că preocupările oamenilor sunt pentru protecția mediului, iar mișcarea ecologistă a prins un avânt extraordinar.

"Este posibil să se schimbe culoarea PDL, pentru că partidul are nevoie de un moment de început, un nou început care poate însemna și o nouă ima-gine, adică un nou brand. Un nou brand poate să însemne o altă culoare", a spus Udrea.

Întrebată ce culoare crede că i s-ar potrivit PDL pentru viitoarea campanie electorală, Elena Udrea a răspuns că partidul va stabili acest lucru în urma unor analize, dar că este o perioadă în care mișcarea ecologistă a prins un avânt extraordinar.

"Preocupările oamenilor sunt pentru protecția mediului. Poate fi verde, am folosit foarte mult verde în mai toate campaniile mele, dar, sigur, pot fi alte culori. Și violet, pentru că, la un moment dat, era o culoare care ne definea într-o campanie electorală", a mai declarat Udrea. 

Comentează știrea

rex
27 august 2011
javre portocalii

puteti sa va vopsiti si in culorile curcubeului, tot nemernici ramaneti si veti suporta consecintele la vot. o sa va gasim si in garile de sobolani (unde va este locul) si va vom pedepsi exemplar pentru tot ce ne-ati facutr.

lupu
27 august 2011
Degeaba....o luati in gura la alegeri in 2012

Degeaba....o luati in gura la alegeri in 2012.....

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 August 2011
Stire din Politică-Administrație : "Doar gura e de Mazăre"
Pagina a fost generata in 0.2045 secunde