PDL cere modificarea statutului parlamentarilor

82
PDL cere modificarea statutului parlamentarilor - pdlceremodificarea-1392924759.jpg

Articole de la același autor

Senatorul Alin Tișe, vicepreședinte al PDL, a declarat, ieri, că partidul său cere modificarea statutului parlamentarilor pentru a fi eliminate superimunitatea acestora și votul secret. 
"PDL cere USL modificarea Statutului parlamentarilor astfel încât imunitatea parlamentarilor să se mențină strict doar la declarații politice și să se elimine superimunitatea, cum a fost cea din cazul deputatului PSD Vlad Cosma", a afirmat Tișe. 
El a vorbit și despre necesitatea eliminării votului secret. 
"De asemenea, cer USL eliminarea din textul Statutului parlamentarilor a votului secret, care nu se justifică în Parlament. Oamenii trebuie să știe cum a votat fiecare parlamentar, să nu mai fie 222 de supermen politruci, care să spună stop justiției, cum a fost votul în cazul deputatului Vlad Cosma, care este o nouă palmă dată justiției și duce la decredibilizarea justiției", a mai afirmat Alin Tișe. 
Plenul Camerei Deputaților a votat, luni, împotriva încuviințării arestării preventive a deputatului PSD Vlad Cosma, cercetat de DNA pentru trafic de influență. Au fost 222 de voturi "împotrivă" și 105 voturi "pentru" arestarea parlamentarului social-democrat. Votul a fost secret cu bile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5388 secunde