Peste 100.000 de spectatori, la concertele din sudul litoralului

188
Peste 100.000 de spectatori, la concertele din sudul litoralului - concert-1373913642.jpg

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, pe plaja dintre Saturn și Venus, la Black Sea Arena, au fost organizate, cu sprijinul Primăriei municipiului Mangalia, mai multe evenimente destinate turiștilor. 
Astfel, peste 100.000 de persoane au fost prezente, sâmbătă și duminică, la Liberty Parade și Concertul Europa FM, printre spectatori aflându-se primul ministru Victor Ponta și primarul Mangaliei, Cristian Radu. 
Startul distracției în stațiunile din sudul litoralului a fost dat încă de joi, 11 iulie, cu o întrecere spectaculoasă între un autoturism Jaguar, o motocicletă, un avion și un elicopter. Evenimentul s-a desfășurat pe o distanță de 2 Km, de-a lungul cordonului rutier Saturn-Venus. Un alt spectacol deosebit a fost oferit turiștilor, vineri, 12 iulie, cu ocazia deschiderii întrecerilor de drifturi de la Mangalia Grand Prix. Evenimentul organizat de Primăria Mangalia și Bucharest Grand Prix, se dorește a fi o combinație între sportul cu motor în general și entertainment. Pe arena special amenajată pentru această manifestare au loc, în fiecare seară, adevărate spectacole de drift, cu participarea unor piloți de renume mondial. În zilele de 13 și 14 iulie, în Portul Turistic Mangalia a avut loc spectacolul aviatic "Aeromania", cu participarea unor piloți celebri. Looping-urile desăvârșite și manevrele de zbor inedite au fost apreciate de publicul prezent. Piloții români și străini, dar și parașutiștii experimentați au încântat atât turiștii, cât și localnicii de pe plaja din Mangalia. În cadrul evenimentului a fost inclus și un concert desfășurat în incinta Aeroportului Tuzla, cu artiști precum Mărgineanu, Zdob și Zdub, Platonic, Trupa Veche și Paraziții. 
Evenimentul care a reunit în sudul litoralului peste 50.000 de spectatori a fost Liberty Parade 2013. Cea mai mare petrecere de pe litoralul românesc a început sâmbătă, 13 iulie, încă de la ora 16:00, când Caravana Liberty Parade s-a pus în mișcare de la intrarea în stațiunea Olimp și a trecut prin Neptun, Jupiter, Cap Aurora și Venus, adunând petrecăreții aflați la mare, cu destinația "Black Sea Arena". Atât pe traseul caravanei, cât și pe scena Liberty au mixat unii dintre cei mai iubiți DJ români și străini, care au încins atmosfera timp de 14 ore. Duminică, 14 iulie, în aceeași locație, a avut loc concertul Europa FM, cu participarea unor trupe și artiști români. Peste 50.000 de spectatori au urmărit Direcția 5, Smiley, Vama și Voltaj. Scena din cadrul "Black Sea Arena" a fost una dintre cele mai mari, din sud-estul Europei. Aceasta măsoară 450 de metri pătrați fiind flancată de 300 de metri pătrați de led screen-uri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6353 secunde