15 iulie. Cresc sau nu prețurile pe litoral?

135
15 iulie. Cresc sau nu prețurile pe litoral? - receptie-1373920891.jpg

Articole de la același autor

Am trecut de jumătatea lunii iulie, așadar, cel puțin teoretic, sau uitându-ne la anii din urmă, ar trebui să ne așteptăm ca și prețurile de pe litoral (la cazare, masă și distracție) să crească simțitor, ca mai apoi să explodeze de-a binelea la începutul lunii august.

Totuși, reprezentanții ANAT au ținut să precizeze că prețurile vacanțelor pe litoral cumpărate prin agențiile de turism membre nu cresc de la 15 iulie, odată cu încheierea programului "Litoralul pentru toți". Acestea sunt de anul trecut negociate, prin urmare nu se pune problema de majorări, odată cu intrarea în plin sezon estival.

"Pentru a veni în sprijinul publicului consumator de vacanțe din România, prețurile au fost negociate cu hotelierii încă de anul trecut și sunt publicate din octombrie 2012 în cataloagele și pe site-urile agențiilor, fiind garantate de către agențiile de turism membre ANAT pentru întreg sezonul. Informațiile referitoare la creșteri de prețuri pe litoral în luna iulie se referă strict la tarifele pentru cei care plătesc direct la recepția hotelului", a explicat conducerea ANAT. 

Așadar, cine nu vrea să scoată mai mulți bani din buzunare decât ar fi cazul, pentru cazare, bine ar face ca înainte de a achita să compare ofertele agențiilor de turism cu tarifele oferite direct de hotelieri. S-ar putea să aibă parte de surprize; plăcute sau nu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cum alegem cortul potrivit?
Pagina a fost generata in 0.4349 secunde