Petre Daea: "Sprijinul primit de fermieri de la Comisia Europeană va fi dublat"

155
Petre Daea:

Articole de la același autor

Petre Daea a anunțat că ajutorul acordat fermierilor români de Comisia Europeană va fi dublat cu bani de la bugetul statului.

„Lucrurile s-au stabilit. Prima tranşă, primul ajutor a venit, l-am dublat cu sume de la bugetul statului, am pus în mişcare actul normativ pentru sprijinul fermierilor pentru stocurile de cereale, de grâu; practic, aici ne-am îndreptat. Vor veni sume suplimentare. Nemulţumirea este la toată lumea, nu este numai la fermierii români”, a declarat ministrul Petre Daea, la Digi 24.

„Datorită intervenţiei pe care a avut-o preşedintele Klaus Iohannis la Consiliul European, România - şi nu numai România - intră într-un sprijin suplimentar, cu sume care s-au discutat şi care se prelucrează acum la Comisia Europeană, urmând ca, pe baza acelor comunicări pe care le vom primi de la Comisia Europeană, să realizăm actul normativ şi noi să fim pregătiţi din acest punct de vedere pentru a veni şi cu sume suplimentare.

Din acest punct de vedere am contribuit, pe de o parte, la promovarea unor soluţii plus discuţiile concrete şi tehnice pe care le-am avut”, a adăugat ministrul Agriculturii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0832 secunde