PMP susține întoarcerea la două tururi de scrutin pentru alegerile locale

101
1
PMP susține întoarcerea la două tururi de scrutin pentru alegerile locale - pmpsustineintoarcerea-1422374080.jpg

Articole de la același autor

Președintele PMP, Elena Udrea, susține că formațiunea sa nu a fost invitată la consultările de la Palatul Cotroceni pe tema legislației electorale pentru că nu este de acord întru totul cu activitatea președintelui Klaus Iohannis. 


"Domnul Klaus Iohannis a chemat partidele la consultări și nici de data aceasta nu a invitat PMP, sub același pretext că Partidul Mișcarea Populară nu este partid parlamentar. Este un partid care are parlamentari în Parlamentul României", a declarat Udrea după ședința Consiliului Executiv Național al PMP.


Udrea a precizat că, în ceea ce privește alegerile locale, PMP susține întoarcerea la două tururi de scrutin. "PMP, fiind un partid care nu are baroni locali, are un punct de vedere care cred că este corespunzător, în acord cu ceea ce își doresc românii, mai ales cu cei care au ieșit la vot pe 16 noiembrie. PMP susține întoarcerea, în ceea ce privește alegerile locale, la două tururi de scrutin și, în ceea ce privește alegerile parlamentare, susținem întoarcerea la votul pe listă - 300 de parlamentari, așa cum s-au exprimat românii de două ori la referendum. Și în situația în care vom reuși modificarea Constituției, desigur, și Parlament unicameral, dar până atunci, pentru a nu bloca reforma electorală, susținem întoarcerea la votul pe listă și un parlament de 300 de parlamentari", a adăugat liderul PMP.


Comentează știrea

RODICA
28 ianuarie 2015
Cea mai extinsa oferta de lucru!

Cea mai extinsa oferta de lucru! Lucram deja cu foarte multi oameni! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Ianuarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Cristian Preda,  la judecata PMP
Pagina a fost generata in 1.1787 secunde