Udrea: "Iohannis să cheme partidele la negocieri"

61
Udrea:

Articole de la același autor

PMP îi cere președintelui Klaus Iohannis să cheme în această săptămână la Cotroceni partidele politice, pentru a decide un pact privind situația creditelor neperformante din România, a declarat, luni, președintele formațiunii, Elena Udrea.
"Îi cerem domnului președinte Klaus Iohannis să cheme la Cotroceni partidele politice, inclusiv PMP în săptămâna aceasta pentru a decide un pact care să se refere la situația creditelor neperformante din România. Creditele neperformante nu sunt doar din cauza fluctuației de curs valutar", a precizat Elena Udrea, într-o conferință de presă, după ședința Consiliului Național al partidului, citată de Mediafax.
Ea a arătat că partidele politice trebuie să fie consultate la Cotroceni și trebuie realizat un pact pentru a găsi soluții de rezolvare a acestei probleme, arătând că cifrele arată că sunt 6 miliarde de euro întârzieri la plata creditelor, ceea ce poate reprezenta "o bombă socială și economică".
De asemenea Udrea a arătat că așteaptă reacția Guvernului privind situația creditelor în valută acordate în România, arătând că este nevoie "de o intervenție a Executivului" și că există o directivă a Uniunii Europene privind creditele neperformante, care permite conversia acestora în monedă națională.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4226 secunde