Crin Antonescu:

"PNL nu are în vedere nicio fuziune în perioada următoare"

126
1

Articole de la același autor

PNL nu are în vedere, în următoarea perioadă, realizarea unei fuziuni cu PDL sau cu un alt partid, a afirmat liderul liberalilor, Crin Antonescu. 
"Nu avem în strategia noastră, nu avem în planurile noastre pentru viitorul imediat niciun fel de fuziune. Viitorul imediat, având în vedere că timpul nostru e marcat de alegeri, înseamnă până la prezidențiale", a precizat Antonescu. 
În opinia sa, afirmațiile senatorului liberal Teodor Atanasiu referitoare la posibilitatea unei fuziuni a PDL cu PNL au fost determinate, cel mai probabil, de buna colaborare pe care cele două partide o au în județul Alba. Teodor Atanasiu a afirmat, în urmă cu două zile, că speră ca după europarlamentare democrat-liberalii să înțeleagă că trebuie să fuzioneze cu PNL, pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. 
"După rezultatul de la europarlamentare, eu sper ca cei de la PDL, care s-au delimitat frumos de Traian Băsescu, să înțeleagă că trebuie să vină alături de PNL într-o fuziune, ca să își mențină aleșii locali și parla-mentarii și pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. Fiindcă altfel o să continue hemoragia la ei", a afirmat senatorul liberal.


Comentează știrea

Bașpunar
5 aprilie 2014
Ciuma roșie - minciună, manipulare și dezinformare.

Ponta a invatat de la... Adrian Nastase! Feriti-vă de măgăruși și ciuma roșie (PSD-UNPR-PC), susținuți de televiziunile lui Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță! D-l Crin Antonescu a fost "sfătuit" să iasă de la guvernare de ciuma roșie (PSD-UNPR-PC). Trebuie să înceteze minciuna, dezinformarea și manipularea tov. Victor Ponta , tov. Dragnea și a ciumei roșii (PSD-UNPR-PC)! prin sondaje Politica "attack dog" (câine de atac) de a irita, de a băga bățul prin gard, a ciumei roșii (PSD-UNPR-PC) nu poate păcali decat pe proști… P.N.L. și d-l Crin Antonescu au dat dovadă de unitate, verticalitate, corectitudine și onestitate. Sper să-i țină! P.S. A mai fost unul care credea ca poate guverna doar pentru baronii P.S.D., sustinut de trădători, oportuniști, fripturiști și traseiști politici. Momentan e blogger la Jilava. Ciuma roșie (PSD-UNPR-PC) atrage muștele ca bălegarul! Să vă fie rușine!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5098 secunde