Liberala Cristina Steliana Mihailovici, pe lista pentru alegerile europarlamentare

1354
Liberala Cristina Steliana Mihailovici, pe lista pentru alegerile europarlamentare - liberalacristinastelianamihailov-1395767134.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanca Cristina Steliana Mihailo-vici, de la PNL Constanța, se află printre cei 13 tineri liberali care reprezintă Tineretul Național Liberal și Cluburile Studențești Liberale pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare. 


Tinerii candidați liberali au fost selecționați printr-o procedură transparentă, în cadrul proiectului "10 pentru Europa", organizat de TNL și CSL. Pe parcursul a cinci luni, peste 50 de tineri din cadrul PNL au trecut prin etapele proiectului, în cadrul cărora au trebuit să adune voturi pentru susținerea candidaturii lor, să organizeze evenimente publice și să prezinte viziunea lor asupra politicilor europene de tineret, managementul fondurilor europene și "Europa 2050". 


Toți cei 40 de finaliști ai proiectului vor face parte din echipa de elită "Liberali pentru Europa", care va avea un rol activ atât în campania pentru alegerile europarlamentare, cât și ulterior, în promovarea politicilor europene de tineret la nivel național. Membrii acestei echipe vor funcționa ca un liant între europarlamentarii români și tinerii din România. 


Constănțeanca Cristina Steliana Mihailovici este o tânără în vârstă de 34 de ani căreia îi place să aducă ceva nou în tot ceea ce face, indiferent de domeniu, publicații literare, științifice, proiecte naționale și internaționale, concursuri sau voluntariat. Cărțile, inovarea și cercetarea sunt preocupările acesteia. Licențiată în Științe Economice, cu un masterat în Management Maritim și cu un doctorat internațional în inginerie navală - drept și comerț internațional maritim, Cristina și-a început experiența lucrând în timpul vacanțelor, dar și în timpul facultății, acumulând astfel peste 15 ani de experiență. Domeniile de activitate au fost în principal administrația, turismul, analiza financiară, proiectele europene, cercetarea, publicațiile literare și științifice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6492 secunde