PNL susține semnarea Tratatului privind stabilitatea fiscală

1002
Vicepreședintele PNL Dan Radu Rușanu a anunțat, ieri, că liberalii susțin semnarea de către România a tratatului de stabilitate, convergență și guvernanță în Uniunea Economică și Monetară și că se va discuta despre acest subiect și la nivelul USL pentru o poziție comună cu social-democrații. 

Acesta a precizat că subiectul va fi discutat și cu social-democrații pentru o poziție comună a USL. Întrebat dacă s-au purtat discuții și despre o posibilă semnare a protocolului încheiat de Coaliție cu privire la susținerea ratificării tratatului privind stabilitatea fiscală, Rușanu a arătat că acest document nu are nicio importanță. 

"Protocolul făcut de cele patru partide de la guvernare nu are nicio importanță nici politică, nici economică, nici europeană pentru că el se votează de Parlament și se dă un mandat primului-ministru, iar primul-ministru este mandatat să semneze acest tratat. La ora actuală există o majoritate parlamentară care poate să voteze acest mandat pentru primul-ministru", a spus Dan Radu Rușanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 13 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Greva parlamentarilor USL continuă
Pagina a fost generata in 0.3448 secunde