Ponta l-a numit pe Daniel Dinulescu inspector general adjunct la Direcția Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanța

645
1

Articole de la același autor

Premierul Victor Ponta a numit mai mulți inspectori generali adjuncți antifraudă în cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial.

Astfel, Aurelian Constantinescu a fost numit inspector general adjunct antifraudă al Direcției generale antifraudă fiscală din structura Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Totodată, Claudiu Codrea a fost numit inspector general adjunct antifraudă la Direcția Regională Antifraudă București.

Cosmin Georgescu a obținut aceeași calitate la Direcția Regională Antifraudă Fiscală 1 Suceava, Daniel Dinulescu a fost numit inspector general adjunct antifraudă la Direcția Regională Antifraudă Fiscală 2 Constanța.

Gabriel Valentin Cărbunaru a fost numit inspector general adjunct antifraudă la Direcția Regională Antifraudă Fiscală 3 Alexandria.

De asemenea, Adrian Paul Voicu va deține postul de inspector general adjunct antifraudă la Direcția Regională Antifraudă Fiscală 4 Târgu Jiu, iar Călin Valer Vesa va avea același post la Direcția Regională Antifraudă Fiscală 5 Deva.

Iulian Bogdan Gheorghe a fost desemnat ca inspector general adjunct antifraudă la Direcția Regională Antifraudă Fiscală 6 Oradea.

Laurențiu Dan Pușdercă a fost numit inspector general adjunct antifraudă la direcția Regională Antifraudă Fiscală 7 Sibiu și Valeriu Alexandru Gâlă - în aceeași funcția de la Direcția Generală Antifraudă Fiscală din structura ANAF.

Comentează știrea

Lina
6 septembrie 2013
Oferta zilei

2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: www.fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6028 secunde