Premierul Boc e invitat astăzi la o ședință a Birourilor Permanente ale Parlamentului

1826
Birourile Permanente ale Senatului și Camerei Deputaților au decis să îl invite pe premierul Emil Boc la o ședință a conducerilor Camerelor, astăzi, la ora 13.00, notează Mediafax.
Potrivit chestorului Ioan Chelaru, primul ministru va fi invitat într-o ședință extraordinară a Birourilor Permanente reunite pentru a da explicații cu privire la cele două Legi pentru care Guvernul își va asuma răspunderea.
El a explicat că motivele care au dus la luarea acestei decizii vizează o serie de explicații suplimentare vizavi de invocarea în procedura de asumare a răspunderii a articolului 53 din Constituție și, de asemenea, o serie de explicații care au fost cerute de membrii BP cu privire la lipsa avizului CES, care este consultativ, dar, în același timp, este necesar.
Propunerea a venit din partea președintelui Senatului, Mircea Geoană, care a declarat anterior ședinței Birourilor Permanente reunite că cele două legi reprezintă o premieră în activitatea de legiferare, neexistând avize din partea CES.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4347 secunde