Premierul Ciucă îi cere ministrului de Interne să protejeze instituțiile statului

222
Premierul Ciucă îi cere ministrului de Interne să protejeze instituțiile statului - ciucaapel-1640114727.jpg
Premierul Nicolae Ciucă i-a cerut ministrului de Interne, Lucian Bode, să protejeze instituțiile statului, aplicând legea şi descurajând orice tip de violenţă, după ce AUR a transmis că mută protestul din fața Parlamentului, la Guvern, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

„Dreptul la liberă exprimare este garantat de Constituţie, dar acesta trebuie să fie paşnic şi să se încadreze în limitele legii. Premierul Nicolae Ciucă a discutat cu ministrul Afacerilor Interne şi i-a cerut să protejeze integritatea instituţiilor statului, aplicând legea şi descurajând orice tip de violenţă, având ca prioritate protejarea românilor”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Executivului.

Marţi, aproximativ 1.500 de susţinători şi parlamentari AUR au protestat în zona Palatului Parlamentului faţă de introducerea certificatului verde Covid şi a restricţiilor impuse în contextul pandemiei.

Mai multe forţe ale jandarmeriei au fost trimise în zonă pentru asigurarea ordinii publice, în contextul în care circa 100 de persoane au pătruns în curtea Palatului Parlamentului, în timpul acestui protest. 


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8946 secunde