Președintele Băsescu și premierul Ponta au, astăzi, întrevederi cu prințul Charles

116
1
Președintele Băsescu și premierul Ponta au, astăzi, întrevederi cu prințul Charles - printulcharles-1370251877.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu și premierul Victor Ponta vor avea, astăzi, întrevederi cu prințul Charles al Marii Britanii, care se află într-o vizită privată în România. Conform unui comunicat al Administrației Prezidențiale, prințul de Wales este așteptat la ora 15.00 la Palatul Cotroceni iar de la 15.35 vor avea loc convorbiri în Salonul Ambasadorilor, cu participarea membrilor celor două delegații. 




Întrevederea dintre primul-ministru Victor Ponta și prințul de Wales va avea loc la ora 14.00, potrivit Biroului de Presă al Guvernului. Moștenitorul coroanei britanice a sosit joi după-amiază în România iar în prima seară a fost oaspetele contelui Kalnoky Tibor din localitatea Micloșoara, județul Covasna. Vineri a vizitat satul Archita din județul Mureș iar dimineața zilei de sâmbătă și-a petrecut-o la Valea Zălanului. 


De câțiva ani, prințul Charles vine în fiecare primăvară în România. Preocupat de conservarea monumentelor istorice, îndeosebi a celor din Transilvania, el s-a implicat în programul de reabilitare a mai multor sate săsești, întemeiate în Transilvania în secolul al XII-lea, dintre care o parte figurează în patrimoniul UNESCO și chiar a cumpărat mai multe case vechi în câteva localități, printre care Viscri și Saschiz. 


Ultima vizită a prințului Charles în România a avut loc în iunie anul trecut, după nunta fiului său cel mare, când a vizitat și localitățile Apold, Daia și Saschiz. Tot atunci, prințul Charles a avut o întâlnire cu președintele Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni. 




Comentează știrea

Aurelia
3 iunie 2013
basescu si Printul

Asta-i print,ba,nu-i ciocoi ca tine.Charles nu vrea satul,vrea doar o casa.Nu pricepi,ba,prin vene ii curge sange regesc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8817 secunde