Primăria Constanța a căzut la pace cu firma Fin.Co.Ge.Ro.Spa

431
1

Articole de la același autor

Primarul Radu Mazăre a anunțat, astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local că a scăpat de 80% din problemele instituție pe care o conduce deoarece a ajuns la o înțelegere cu firma Fin.Co.Ge.Ro.Spa.

"Am scăpat de 80% din probleme. Între primărie și această firmă există pe rolul instanțelor 54 de dosare în care ne judecăm. Este o problemă mai veche, de pe vremea când eu încă nu eram primar. Am avut discuții și, până la urmă, am făcut o înțelegere care trebuie concretizată și prin hotărâre de consiliu local", a spus Mazăre.

Drept urmare, consilierii locali au votat proiectul de hotărâre prin care CLM aprobă renunțarea parțială de către Fin.Co.Ge.Ro.Spa la contractul de concesiune pentru realizarea obiectivului "proiect al programului de dezvoltare edilitară a municipiului Constanța-Zona Faleză Nord", respectiv la suprafața de 10.847 mp aferentă lotului D, suprafața care nu este afectată în prezent de nicio construcție.

Totodată, CLM a aprobat renunțarea în totalitate de către Fin.Co.Ge.Ro.Spa la contractul de concesiune pentru realizarea obiectivului "proiect al programului de dezvoltare edilitară a municipiului Constanța-zona faleza, strada Mihai Eminescu".

Comentează știrea

hermes replica in london
21 noiembrie 2013
hermes replica in london

hermes birkin bag preisvergleich Stiri Politică : Primăria Constanța a căzut la pace cu firma Fin.Co.Ge.Ro.Spa | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes replica in london http://www.delpuertopropiedades.com/images/replica-hermes-birkin-45.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5607 secunde