Primăria Constanța începe acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate

333
2
Primăria Constanța începe acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate - masiniabandonate-1520526190.jpg

Articole de la același autor

20 de autovehicule identificate ca fiind abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța vor fi ridicate în perioada următoare. Acțiunea va fi demarată de reprezentanții Primăriei Constanța, cu scopul de a elibera spațiul public.

Autovehiculele vor fi inventariate și depozitate, astfel încât proprietarii să poată să le recupereze în cazul în care doresc.

"Ridicarea autovehiculelor se va derula conform prevederilor art. 3 alin. 3 și art. 4 alin. 2 din Legea nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, cu modificările ulterioare, a art. 7 din H.G. nr. 156/2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 421/2002 cu modificările ulterioare", explică reprezentanții Primăriei Constanța.

Aceștia au publicat și o listă a autovehiculelor ce vor fi ridicate în perioada următoare.

Este vorba despre un Renault negru, localizat pe bulevardul Ferdinand nr. 106, un Rover gri, de pe strada Olteniei nr. 36, un Renault negru, pe strada Semănătorului nr. 17, un Daewoo Matiz gri, din parcarea de la Poarta 1, un Peugeot gri, de pe strada Prieteniei nr. 10, un Opel bej, de pe strada 1 Decembrie 1918, blocul 56, un Volkswagen negru, de pe aleea Arcașului, blocul FDI. De asemenea, se vor ridica un Ford roșu, de pe aleea Berzei nr. 6, un autovehicul negru cu număr de Bulgaria, de pe strada Mihail Jora, în fața bisericii, un Opel alb, de pe strada Marinarilor, în zona Poarta 1, un Renault bej, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Campus, un Ford gri, de pe bulevardul Marinarilor, zona Poarta 1. Pe "lista neagră" se mai află un Fiat gri, de pe strada Revoluției nr. 10, un Mercedes negru, de pe strada Cișmelei, în zona bisericii, un Ford albastru, de pe aleea Brândușelor nr. 2, un Volvo vișiniu, de pe Șoseaua Mangaliei nr. 185, o Dacie albă, de pe strada Merișor colț cu strada Cireși, o Dacia gri, de pe aleea Hortensiei, blocul O3, un Ford negru, de pe strada Progresului nr. 8 și un Mercedes negru, de pe strada Arcului nr. 8. 

Comentează știrea

Costel
9 martie 2018
Unde se pot anunta

Cum se mai pot anunta si alte sute de masini abandonate?

George
9 martie 2018
La Politia Locala

Suni la ei si o echipa de la Politia Locala vor veni si vor face un proces verbal de constatare insotit de poze doveditoare..ii vor lasa in parbriz o somatie de cateva zile si dupa expirarea acelui termen se va trece la procesarea actelor si inscrierea autovehicului in lista cu alte autovehicule abandonate, in vederea ridicarii acestora de catre Primarie la o data ulterioara.

Răspuns la: Unde se pot anunta
Adăugat de : Costel, 9 martie 2018
Cum se mai pot anunta si alte sute de masini abandonate?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.604 secunde