Primăria Constanța vrea să reabiliteze statuia "Cădere de pe Soclu"

457
Primăria Constanța vrea să reabiliteze statuia

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Constanța achiziționează lucrări de intervenție la soclul monumentului statuii "Cădere de pe Soclu", în acest sens fiind lansată o consultare publică. Statuia a fost amplasată în anul 1999, în Parcul Palatului Administrativ de revoluționarii constănțeni și Primăria Municipiului Constanța cu prilejul aniversării a 10 ani de la căderea regimului comunist în România.


Lucrările de intervenție la soclul statuii, respectiv repararea acestuia, implică mai multe operațiuni cum ar fi curățarea manuală sau mecanică și pregătirea suprafețelor verticale și orizontale deteriorate ce urmează a fi reparate, dar și placarea cu plăci, ceruirea și lustruirea după efectuarea operațiunilor de reparații. Data limită de primire a ofertelor este 9 decembrie, ora 16.00. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propuneri privind condițiile tehnice, oferte de preț etc., în vederea elaborării caietului de sarcini și a estimării valorice.


Drept urmare, propunerile vor fi transmise la adresa de email: [email protected], la sediul din str. Mihail Ko-gălniceanu nr. 28, Constanța, sau la nr. fax: 0241/488.176. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5839 secunde