Primăria Constanța, expoziție de coșuri de gunoi. Constănțenii, așteptați să-și spună părerea

701
4

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța a lansat, zilele trecute, un anunț de consultare a pieței prin care s-a solicitat operatorilor economici furnizarea mai multor modele de coșuri de gunoi ce ar putea fi amplasate pe străzile și în parcurile din municipiul Constanța.

Odată încheiată această etapă, pentru alegerea obiectivă a modelelor ce vor fi incluse în caietele de sarcini ale viitoarelor achiziții, Primăria Constanța cere opinia cetățenilor cu privire la modelele puse la dispoziție de operatorii economici care au răspuns anunțului administrației publice locale.

În consecință, coșurile de gunoi au fost expuse în zona Vapor - Gară, unde pot fi vizionate de către constănțeni. Mai mult, reprezentanții municipalității așteaptă și opiniile locuitorilor Constanței care pot fi transmise la Primăria Constanța. Totodată, modelele expuse au fost postate și pe site-ul Primăriei, unde cetățenii au posibilitatea, de asemenea, să-și exprime opțiunea. 

Comentează știrea

CRISTI
26 noiembrie 2016
primaria se joaca

primaria constanta se joaca pe banii nostrii

DODO
26 noiembrie 2016
nu-i o joaca

chiar sint necesare si inca foarte multe si peste tot , Gratis nu ni le da nimeni! si n-ar strica putina educatie constantenilor

Locuitor
26 noiembrie 2016
Necesare si folositoare !

Să fie câ mai diversi ficate, să fie multe si la îndeamâna oamenilor, că pentru ei sunt puse, că nu-s puse pentru decor, ci pentru a fi folosite ! Cei care le debarasează, să nu ia pubelele, și să nu le așeze intr-o bătaie de joc, că într-o zi, am văzut, cum un lucrător de la "POLARIS", stând pe treapta din spatele mașinii "POLARIS", a luat pubela respectivă, când să o așeze la loc , mai mult că a trântit -o, dacă se cobora de pe treapta mașinii, si ar fi luat-o si pus-o la loc,cu blândețe pubela, nu s-ar strica atât de repede si nu am mai da vina tot mereu pe locuitorii orașului, de relele câte se petrec ! Spun, că si noi, oamenii avem greșalele noastre, dar mai sunt și alții care ar trebui să respecte cei bun de folosință în comun si nu o fac, pentru că nu le-au cumpărat banii proprii, cum se spune în popor, "nu-i doare inima"!

fani
26 noiembrie 2016
cosurile

Ba se joaca ! Daca nu se va lua masura montarii de camere de supraveghere prin tot orasul,niciunul din modele nu va scapa vandalizarii .Camerele astea insa vor reduce numarul distrugerior si mai ales al licitatiilor (pentru bancile din parcuri,pentru cosurile de gunoi,pentru marcajele soselelor,etc). Fara multe licitatii (oricum toate cu cantec) vor scadea si "resursele" suplimentare ale functionarilor .Q.E.D.

Răspuns la: nu-i o joaca
Adăugat de : DODO, 26 noiembrie 2016
chiar sint necesare si inca foarte multe si peste tot , Gratis nu ni le da nimeni! si n-ar strica putina educatie constantenilor

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5725 secunde