Primăria Medgidia a obținut finanțare pentru rețeaua de gaze din satele Valea Dacilor și Remus Opreanu

1076
Primăria Medgidia a obținut finanțare pentru rețeaua de gaze din satele Valea Dacilor și Remus Opreanu - x-medgidia-retea-gaze-1697360364.jpg

Articole de la același autor

Primăria Medgidia a obținut peste patru milioane de euro pentru proiectul de „Înființare rețea de distribuție gaze naturale medie presiune și racorduri de gaze naturale în UAT Medgidia, sat Valea Dacilor și sat Remus Opreanu”.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și Ministrul Energiei au semnat recent ordinul prin care a fost aprobată lista obiectivelor de investiții și sumele alocate pentru finanțarea PNI „Anghel Saligny” pentru județul Constanța, în perioada 2022 – 2028 pe această listă regăsindu-se și municipiul Medgidia, UAT căreia i-a fost alocată suma de 21.426.484,54 lei.

Suma primită de municipiul Medgidia pentru această investiție este cea mai mare obținută în județul Constanța.

Potrivit proiectului, în satul Valea Dacilor conducta de distribuție se va amplasa în lungul străzii Medgidia până la D.J.381, iar în zona drumului județean care traversează localitatea conductele de distribuție vor fi amplasate pe ambele pârți ale acestuia, cât mai aproape de limitele de proprietate, astfel încât racordarea proprietăților să se poată face fără a subtraversa drumul județean.

În satul Remus Opreanu conducta va subtraversa calea ferată Medgidia-Negru Vodă și după aproximativ 70 m își va schimbă direcția și va continua de-a lungul drumului de exploatare până la intersecția cu D.J. 222 unde se va amplasa pe partea stânga (sensul de mers spre Peștera) până la intersecția cu D.C. 57 unde, prin subtraversare, se va amplasa de-a lungul D.C. 57. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3649 secunde