Primăria Medgidia organizează „Biblioteca Vie” la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu

35592
Primăria Medgidia organizează „Biblioteca Vie” la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu - biblioteca-vie-1698086231.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până pe 25 octombrie 2023, Primăria Municipiului Medgidia - Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord organizează "Biblioteca Vie", un eveniment cu care debutează "Săptămâna verde" în sala de festivități a Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” din municipiul Medgidia.

Aceasta se va desfășura pe durata a trei zile, în cadrul unui parteneriat încheiat cu Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” și Asociația „BiblioVoluntarii”.

Biblioteca Vie este o metodă de educație nonformală care funcționează ca o bibliotecă obișnuită - cititorii vin și împrumută cărțile pentru o perioadă limitată de timp, însă cărțile sunt oameni care intră într-un dialog personal cu cititorul.

Cărțile vii sunt oameni care s-au confruntat cu o situație de discriminare sau despre care există o serie de stereotipuri și prejudecăți la nivelul societății.

„Cărțile” deținute în colecție sunt: preot, psiholog, arheolog, militar, polițist de proximitate, artist stradal, tânăr antreprenor, fotograf, consilier local, voluntar, regizor, profesor, musulman, rrom, bibliotecar, student, medic stomatolog, funcționar public și profesor de istorie.

„Biblioteca Vie” se va desfășura în sala de festivități a Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu”, luni, 23.10.2023 între orele 11.00 - 13.00 și marți și miercuri, 24 - 25.10.2023, între orele 8.30 - 11.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6969 secunde