Primăria Murfatlar modernizează 20 de străzi din localitate

737
Primăria Murfatlar modernizează 20 de străzi din localitate - murfatlar-proiecte-1678012178.jpeg

Articole de la același autor

Administraţia locală din oraşul Murfatlar are un proiect în implementare care presupune asfaltarea şi modernizarea a 20 de străzi din localitate. Primarul Gheorghe Cojocaru a făcut un anunţ important pentru toţi cetăţenii, explicându-le acestora în ce constă proiectul.

„Vă anunț că după executarea lucrărilor pentru înființarea rețelei de gaze naturale și a branșamentelor de gaz, va demara proiectul Reabilitare și modernizare străzi în orașul Murfatlar, județul Constanța, proiect în valoare de 19.256.063 lei, din care, pentru 15.000.000 lei este deja obținută finanțarea prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. În acest moment se execută proiectul tehnic, urmând apoi să se scoată la licitație execuția lucrărilor. Se vor moderniza un număr de 20 de străzi, iar lucrările prevăd pe lângă un covor nou de asfalt și înlocuirea bordurilor, refacerea trotuarelor dar și crearea de noi locuri de parcare.

Deoarece după efectuarea lucrărilor de asfaltare a străzilor și trotuarelor timp de cinci ani este imposibilă intervenția pe aceste străzi (se pierde garanția lucrărilor), vă solicităm să faceți demersurile necesare branșării la rețeaua de canalizare pe străzile ce vor urma asfaltate.

Pentru aceasta trebuie să vă adresați operatorului de apă și canalizare - RAJA Constanța, Centrul Zonal Murfatlar pentru obținerea unui ATR (aviz tehnic de racordare) și să vă informați asupra pașilor ce trebuiesc urmați pentru branșarea efectivă la rețeaua publică de canalizare”, a transmis primarul Gheorghe Cojocaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4689 secunde