Primăria Năvodari a parafat contractul care prevede modernizarea instalaţiilor electrice

410
Primăria Năvodari a parafat contractul care prevede modernizarea instalaţiilor electrice - navodari-instalatii1-1709733656.jpg
Primarul oraşului Năvodari, Florin Chelaru, a anunţat pe pagina sa oficială de Facebook faptul că a semnat un contract important pentru localitatea pe care o administrează. Acesta are în vedere modernizarea tuturor instalaţiilor electrice din Năvodari.

„Am semnat autorizația de construire pentru dezvoltarea, modernizarea și sistematizarea instalațiilor electrice din Năvodari. Investiția este realizată de Rețele Electrice Dobrogea și se ridică la peste 40 milioane lei (fără TVA). Prin aceste lucrări, Electrica va amplasa în subteran liniile de medie tensiune, va muta cablurile de pe stâlpi în casete în trotuare.

De asemenea, se vor executa investiții pentru creșterea capacității de distribuție energie prin înlocuirea cablurilor cu unele de calitate superioară, amplasare puncte de alimentare noi pentru mărirea capacității de distribuție a energie și gestionarea mai rapidă a întreruperilor si avariilor. Lucrărilor vor începe în această primăvară și au termen de execuție 18 luni”, a declarat Florin Chelaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7817 secunde