Mihai Covaliu: „Ar fi un vis împlinit ca Halep să ajungă la JO de la Paris şi să câştige o medalie”

439
Mihai Covaliu: „Ar fi un vis împlinit ca Halep să ajungă la JO de la Paris şi să câştige o medalie” - covaliu-halep-1709733365.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, miercuri că ar fi un vis împlinit ca jucătoarea de tenis Simona Halep să participe la Jocurile Olimpice de la Paris şi să câştige o medalie.

„Sper să o vedem cât mai repede pe suprafaţa ei favorită, pe zgură, să îşi intre cât mai repede în mână, cum se spune, să ajungă la acea stare de competiţie şi să se bucure de tenis. Şi ar fi ca un vis împlinit să ajungă la Jocurile Olimpice, să reprezinte România, aşa cum a declarat de mai multe ori, şi să reuşească să câştige şi o medalie. Cred că ar fi tot ceea ce ar avea Simona de demonstrat pentru toată lumea, vizavi de tot ceea ce i s-a întâmplat acum. Şi cred că va avea un partener pe măsură, şi mă refer la Novak Djokovic, care şi-a manifestat şi el dorinţa de a merge la Jocurile Olimpice şi de a câştiga o medalie. Ştim cu toţii că asociaţia pe care Novak Djokovic a înfiinţat-o, acel Professional Tennis Player Association (Asociaţia Jucătorilor Profesionişti de Tenis), a susţinut-o tot timpul şi a apărat-o tot timpul, şi cred că ar fi extraordinar dacă Simona şi Novak Djokovic ar participa la Jocurile Olimpice şi ar câştiga o medalie”, a declarat Covaliu.

Oficialul COSR a precizat că ţine legătura cu Federaţia Română de Tenis în legătură cu situaţia Simonei Halep, a cărei suspendare de 4 ani a fost redusă la 9 luni de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4567 secunde